Δραστηριότητες στη Θηρασσιά

Σχεδιάζουμε και προτείνουμε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στο πανέμορφο νησί της Θηρασσιάς ώστε να νιώσετε πραγματικά τη μοναδική του ενέργεια και η διαμονή σας να γίνει πιο ευχάριστη.

Το προσωπικό μας θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε διαθέσιμη δραστηριότητα καθώς και θα σας οργανώσει οποιεσδήποτε από αυτές σας ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχήσετε για τίποτα.

Δείτε μερικές από τις εκδρομές που μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς

Κρουαζιέρα στο Ηφαίστιο

Μια από τις απολαυστικότερες ημερήσιες δραστηριότητες είναι η κρουαζιέρα στο ηφαίστειο και γύρω από το νησί της Σαντορίνης. Εκεί θα θαυμάσετε την ομορφιά και τη μοναδικότητα του ηφαιστείου μας αλλά και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Τη συγκεκριμένη εκδρομή τη διοργανώνουμε με δικό μας σκάφος οπότε και μπορείτε να επιλέξετε τη χρονική διάρκεια και τα σημεία που θέλετε να επισκεφτούμε.

Πεζοπορία στη Θηρασσιά

Αν η πεζοπορία είναι ανάμεσα στα ενδιαφέροντα σας τότε σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τη Θηρασσιά για να την απολαύσετε. Περπατώντας οπουδήποτε πάνω σε αυτό το καταπληκτικό νησί θα έχετε την ευκαιρία να αφουγκραστείτε τη φύση μακριά από το θόρυβο και την πολυκοσμία, με ελάχιστα αυτοκίνητα να σας αποσπούν την προσοχή, χαλαρώνοντας σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο! Σίγουρα μια μοναδική εμπειρία!

Η ηφαιστειακή φύση της Θηρασσιάς της έχει χαρίσει το μοναδικό της περιβάλλον το οποίο έχει επηρεάσει όλες τις παραλίες του νησιού κάνοντας τις εντελώς διαφορετικές από οτιδήποτε άλλο μπορείτε να βρείτε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μαύρες παραλίες της Ρίβας

Οι μαύρες παραλίες της Ρίβας και των Καμινίων είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές παραλίες του νησιού οι οποίες θυμίζουν σεληνιακά τοπία και υπάρχουν χάρη στο ηφαίστειο και τη δράση του.

Μοναστήρι της Κοίμησης

Στο μοναστήρι της Κοίμησης θα έχετε την ευκαιρία εκτός από την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου να επισκεφτείτε και τον προϊστορικό οικισμό όπου υπάρχουν πλούσια ευρήματα όπως τοιχοποιίες, κεραμική και λίθινα εργαλεία.

Ο προϊστορικός οικισμός, πιθανότατα οχυρωμένος, ήταν κτισμένος σε πεζούλες κλιμακωτά. Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου γύρω από το μοναστήρι της Κοίμησης, στο κέντρο μιας πεδιάδας, η οποία προ της έκρηξης ήταν ενωμένη με τη νησίδα Ασπρονήσι και τη Θήρα.

Εκδρομή στη Σαντορίνη

Αν θέλετε μια ημερήσια εκδρομή στη Σαντορίνη δείτε τις επιλογές του γραφείου μας Fantasea Travel στη Σαντορίνη.

Ημερήσια βόλτα σε όλα τα αξιοθέατα με πολυτελή μίνι βαν. Ξενάγηση στα διάσημα οινοποιεία της Σαντορίνης. Βόλτα με ελικόπτερο πάνω από το Ηφαίστειο.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt